CAL0110-ST

Ambalaža 12 - 25 kg

MEZO I MIKROELEMENTI

BUTTERFILL K

SPREČAVA PATOFIZIOPATIJE POVEZANE S NEDOSTATKOM KALCIJA/MAGNEZIJA
POBOLJŠAVA KVALITETU PROIZVODNJE
POVEĆAJTE ROK TRAJANJA
DOZVOLJENO U EKOLOŠKOJ POLJOPRIVREDI

BUTTERFILL K è una soluzione potenziata di cloruro di calcio. Formulato con l'innovativa tecnologia KK, BUTTERFILL K non solo veicola efficacemente il calcio nei tessuti vegetali, ma soprattutto promuove una distribuzione omogenea del calcio in tutto il frutto. Questo aspetto è molto importante perché i principali disturbi fisiologici delle piante legati al calcio non sono dovuti a una carenza, ma a una distribuzione inefficiente dell'elemento nei tessuti degli organi.
Applicazioni regolari di BUTTERFILL K controllano la butteratura amara, la macchia del sughero, il disfacimento interno nelle mele, nonché il marciume apicale nei pomodori e in altre colture ortofrutticole. Aiuta anche a prevenire il marciume fogliare fisiologico negli ortaggi a foglia e migliora la qualità delle verdure.

Kultura Trenutak primjene Doza/hektaru*
Grapes Kad cvjetovi uvenu, 2 primjene svakih 10-15 dana. Ponoviti 15-20 dana prije veraison-a (promjene boje) 4-6 kg
Jabučasto voće (Quince, Apple, Pear) Od promjera ploda do 20 mm do veraison (promjene boje), 5-8 primjena svakih 10-12 dana 4-6 kg
Kiwifruit Od promjera ploda do 40 mm, 4-5 aplikacija svakih 10-15 dana 4-6 kg
Koštuničavo voće (Apricot, Cherry, Nectarine, Peach, Plum) Od opadanja cvjetova, 3-5 aplikacija svakih 10-15 dana 4-6 kg
Plodovito povrće (Watermelon, Cucumber, Eggplant, Melon, Pepper, Tomato, Zucchini, Pumpkin) Od predcvatnje 3-4 primjene svakih 10-12 dana 4-6 kg
Lisnato povrće (Chicory, Lettuce, Radicchio, Rocket, Escarole, Celery, Spinach) Počevši 8-10 dana nakon presađivanja, 3-4 primjene svakih 10-12 dana 4-6 kg
Ostalo povrće (Garlic, Broccoli, Cabbage, Cauliflower, Onion, Fennel, Potato, Leek) Iz razvijene biljke 3-4 primjene svakih 10-12 dana 4-6 kg
Kultura Doza/hektaru
  • Grapes 4-6 kg
    Kad cvjetovi uvenu, 2 primjene svakih 10-15 dana. Ponoviti 15-20 dana prije veraison-a (promjene boje)
  • Jabučasto voće (Quince, Apple, Pear) 4-6 kg
    Od promjera ploda do 20 mm do veraison (promjene boje), 5-8 primjena svakih 10-12 dana
  • Kiwifruit 4-6 kg
    Od promjera ploda do 40 mm, 4-5 aplikacija svakih 10-15 dana
  • Koštuničavo voće (Apricot, Cherry, Nectarine, Peach, Plum) 4-6 kg
    Od opadanja cvjetova, 3-5 aplikacija svakih 10-15 dana
  • Plodovito povrće (Watermelon, Cucumber, Eggplant, Melon, Pepper, Tomato, Zucchini, Pumpkin) 4-6 kg
    Od predcvatnje 3-4 primjene svakih 10-12 dana
  • Lisnato povrće (Chicory, Lettuce, Radicchio, Rocket, Escarole, Celery, Spinach) 4-6 kg
    Počevši 8-10 dana nakon presađivanja, 3-4 primjene svakih 10-12 dana
  • Ostalo povrće (Garlic, Broccoli, Cabbage, Cauliflower, Onion, Fennel, Potato, Leek) 4-6 kg
    Iz razvijene biljke 3-4 primjene svakih 10-12 dana

Sastav

kalcij_toplj_voda
16.50%

Kemijsko-fizikalna svojstva

TEKUĆINA

gustoća_specifična_težina
1.33
ph
5.00
provodljivost
910
Kako koristiti
  • Folijarna gnojidba
*La scelta del dosaggio è subordinata a vari fattori e può essere variata secondo necessità. Tutti gli interventi possono essere ripetuti in relazione alle diverse necessità delle colture. Per la corretta applicazione nelle specifiche condizioni pedoclimatiche e colturali, si consiglia di consultare il Nostro Servizio Tecnico.