Ambalaža 12 - 25 kg
MEZO I MIKROELEMENTI
BUTTERFILL K
SPREČAVA PATOFIZIOPATIJE POVEZANE S NEDOSTATKOM KALCIJA/MAGNEZIJA
POBOLJŠAVA KVALITETU PROIZVODNJE
POVEĆAJTE ROK TRAJANJA
DOZVOLJENO U EKOLOŠKOJ POLJOPRIVREDI
BUTTERFILL K è una soluzione potenziata di cloruro di calcio. Formulato con l'innovativa tecnologia KK, BUTTERFILL K non solo veicola efficacemente il calcio nei tessuti vegetali, ma soprattutto promuove una distribuzione omogenea del calcio in tutto il frutto. Questo aspetto è molto importante perché i principali disturbi fisiologici delle piante legati al calcio non sono dovuti a una carenza, ma a una distribuzione inefficiente dell'elemento nei tessuti degli organi.
Applicazioni regolari di BUTTERFILL K controllano la butteratura amara, la macchia del sughero, il disfacimento interno nelle mele, nonché il marciume apicale nei pomodori e in altre colture ortofrutticole. Aiuta anche a prevenire il marciume fogliare fisiologico negli ortaggi a foglia e migliora la qualità delle verdure.
Kultura | Trenutak primjene | Doza/hektaru* |
---|---|---|
Grapes | Kad cvjetovi uvenu, 2 primjene svakih 10-15 dana. Ponoviti 15-20 dana prije veraison-a (promjene boje) | 4-6 kg |
Jabučasto voće (Quince, Apple, Pear) | Od promjera ploda do 20 mm do veraison (promjene boje), 5-8 primjena svakih 10-12 dana | 4-6 kg |
Kiwifruit | Od promjera ploda do 40 mm, 4-5 aplikacija svakih 10-15 dana | 4-6 kg |
Koštuničavo voće (Apricot, Cherry, Nectarine, Peach, Plum) | Od opadanja cvjetova, 3-5 aplikacija svakih 10-15 dana | 4-6 kg |
Plodovito povrće (Watermelon, Cucumber, Eggplant, Melon, Pepper, Tomato, Zucchini, Pumpkin) | Od predcvatnje 3-4 primjene svakih 10-12 dana | 4-6 kg |
Lisnato povrće (Chicory, Lettuce, Radicchio, Rocket, Escarole, Celery, Spinach) | Počevši 8-10 dana nakon presađivanja, 3-4 primjene svakih 10-12 dana | 4-6 kg |
Ostalo povrće (Garlic, Broccoli, Cabbage, Cauliflower, Onion, Fennel, Potato, Leek) | Iz razvijene biljke 3-4 primjene svakih 10-12 dana | 4-6 kg |
-
Grapes 4-6 kgKad cvjetovi uvenu, 2 primjene svakih 10-15 dana. Ponoviti 15-20 dana prije veraison-a (promjene boje)
-
Jabučasto voće (Quince, Apple, Pear) 4-6 kgOd promjera ploda do 20 mm do veraison (promjene boje), 5-8 primjena svakih 10-12 dana
-
Kiwifruit 4-6 kgOd promjera ploda do 40 mm, 4-5 aplikacija svakih 10-15 dana
-
Koštuničavo voće (Apricot, Cherry, Nectarine, Peach, Plum) 4-6 kgOd opadanja cvjetova, 3-5 aplikacija svakih 10-15 dana
-
Plodovito povrće (Watermelon, Cucumber, Eggplant, Melon, Pepper, Tomato, Zucchini, Pumpkin) 4-6 kgOd predcvatnje 3-4 primjene svakih 10-12 dana
-
Lisnato povrće (Chicory, Lettuce, Radicchio, Rocket, Escarole, Celery, Spinach) 4-6 kgPočevši 8-10 dana nakon presađivanja, 3-4 primjene svakih 10-12 dana
-
Ostalo povrće (Garlic, Broccoli, Cabbage, Cauliflower, Onion, Fennel, Potato, Leek) 4-6 kgIz razvijene biljke 3-4 primjene svakih 10-12 dana
- Folijarna gnojidba